Må overflaten renses?

Nei – gå videre til impregnering

Arita Construction sopp & alger er et vanntynnbart konsentrat, til fjerning av mose, muggsopp, grønske, alger, mikroorganismer m.m. på alle vaskbare overflater. God penetrering og aktive ingredienser gjør Arita Construction sopp & alger til et meget effektivt produkt. Produktet bidrar til å forbedre luftkvaliteten der den blir brukt, da den fjerner farlige allergifremkallende stoffer og andre mikroorganismer. Arita Construction sopp & alger kan brukes inne og utendørs.

FINN UT MER OG KJØP HER

Arita Construction kalk & rust er et konsentrert vanntynnbart rensemiddel som effektivt fjerner kalk, rust, sementslør, saltutfellinger, fugeslør, rester etter fliselim og overflødige mørtel/betongspill på betong, teglstein keramiske fliser, naturstein o.l. (må ikke brukes på polert marmor/skifer) Kan også brukes til rens og vask av kalkavleiringer og rust på sanitærutstyr på toalett og garderobeanlegg.

FINN UT MER OG KJØP HER

Fjerne grafitti og sørge for at grafitti ikke fester seg.

Arita Construction Grafitti X

Arita Construction grafitti X er en flytende gele til fjerning av tagging og grafitti fra de fleste overflater. Både på harde, ikke-absorberende overflater, på porøse overflater og industriellmalte overflater. F.eks. plexiglas, aluminium, glass, keramiske fliser, rustfritt, stålplater, betong, tegl, skifer, granitt, asfalt og treverk. Også veldig effektiv til å fjerne vindusfolie / reklamefolie.

FINN UT MER OG KJØP HER

Hva vil du oppnå?

Dypimpregnering og støvbinding av betong. Godt egnet til å beskytte fundamenter, garasjegulv, parkeringsdekker, grunnmur, brokonstruksjoner, kaianlegg, siloer, fjøsgulv, gjødselkjeller og tuneller.

Arita Construction hsg+ er en dypimpregnering og støvbinding av betong. Spesialutviklede tilsetninger gir produktet meget god inntrengning. Produktet trekker ca 4 mm ned i betongen og blir en del av det øverste sjiktet.

FINN UT MER OG KJØP HER

vannbasert impregnering til belegningsstein og heller, garasjegulv, betongfasader, betongelementer, takstein av betong og tegl, naturstein, granitt, pusset overflate, såle- benker (betong/skifer).

Arita Construction imp. er en vannbasert impregnering som påføres eksisterende overflater og skaper en usynlig membran som øker levetiden. Produktet er laget for å trekke inn og binde seg til de mikroskopiske porene i underlaget. Vann og fukt avstøtes aktivt, noe som reduserer faren for frostskader. Bevarer overflaten, samtidig som behandlet overflate opprettholder sin originale pusteevne.

FINN UT MER OG KJØP HER

impregnering til skifer, granitt, marmor, natursteinsfliser, baderom / toalett.

Arita Construction super imp. er en vann- og oljeavstøtende impregnering, som er godt egnet til flislagte bad, toalett og kjøkken, samt skifer, granitt, marmor, natursteinsfliser og finere betongoverflater. Arita Construction super imp. kan brukes på nye og gamle overflater, inne- og utendørs. Arita Construction super imp. endrer lite på overflatens struktur, farge eller glans. Aktiv beskyttelse mot søling av kaffe, rødvin, oljer og vann.

FINN UT MER OG KJØP HER

Impregnering som legger seg som en beskyttende hinne over underlaget. Til fasader, mur, teglstein, betong, parkeringsarealer, industrigulv, mikrosement og liknende.

Arita Construction 3d klar er 3. generasjons teknologi innen vann- og oljeavstøtende impregnering. I motsetning til våre andre produkter som trekker inn i materialet, legger 3d seg i tillegg som en beskyttende hinne over underlaget. Produktet har en aktiv beskyttelse mot søling av olje, kaffe, rødvin og vann m.m, og gir en matt fargeforsterkende effekt.

FINN UT MER OG KJØP HER

Impregnering som legger seg som en sort, beskyttende hinne over underlaget. Til fasader, mur, teglstein, betong, parkeringsarealer, industrigulv, mikrosement og liknende.

Arita Construction embassy black er 3. generasjons teknologi innen vann- og oljeavstøtende impregnering. I motsetning til våre andre produkter som trekker inn i materialet, legger embassy black seg i tillegg som en beskyttende hinne over underlaget. Produktet har en aktiv beskyttelse mot søling av olje, kaffe, rødvin og vann m.m. Leveres i sort/gråtonet.

FINN UT MER OG KJØP HER

Impregnering som legger seg som en beskyttende hinne over underlaget. Kan brekkes i ønsket farge. Til fasader, mur, teglstein, betong, parkeringsarealer, industrigulv, mikrosement og liknende.

Arita Construction 3d farget er 3. generasjons teknologi innen vann- og oljeavstøtende impregnering.I motsetning til våre andre produkter som trekker inn i materialet, legger 3d seg i tillegg som en beskyttende hinne over underlaget. Produktet har en aktiv beskyttelse mot søling av olje, kaffe, rødvin og vann m.m. Leveres hvitpigmentert, men kan brekkes i ønsket farge.

FINN UT MER OG KJØP HER

Noe mer?
Hindre grafitti å trekke inn i overflaten.

Arita Construction Anti Grafitti

Arita Construction anti grafitti er en UV-bestandig og diffusjonsåpen vannbasert mikrovoks, som hindrer graffiti å trekke inn i overflaten. Gir opp til 8 års beskyttelse. Om det tagges på en overflate påført Arita Construction anti grafitti kan grafittien enkelt spyles av med høytykkspyler som holder 60-90 °C. Arita Construction anti grafitti er et såkalt ”offerlag”som er tilnærmet usynlig etter påføring. Offerlaget må påføres på ny etter graffiti-fjerning.

FINN UT MER OG KJØP HER

Fikk du ikke svar på problemet ditt? Ikke nøl med å ta KONTAKT, så hjelper vi deg!