Må overflaten renses?
Rengjøring, rens og impregnering av takstein

Nei – gå videre til impregnering

Rengjøring, rens og impregnering av takstein

Arita Construction sopp & alger er et vanntynnbart konsentrat, til fjerning av mose, muggsopp, grønske, alger, mikroorganismer m.m. på alle vaskbare overflater. God penetrering og aktive ingredienser gjør Arita Construction sopp & alger til et meget effektivt produkt. Produktet bidrar til å forbedre luftkvaliteten der den blir brukt, da den fjerner farlige allergifremkallende stoffer og andre mikroorganismer. Arita Construction sopp & alger kan brukes inne og utendørs.

FINN UT MER OG KJØP HER

Rengjøring, rens og impregnering av takstein

Arita Construction kalk & rust er et konsentrert vanntynnbart rensemiddel som effektivt fjerner kalk, rust, sementslør, saltutfellinger, fugeslør, rester etter fliselim og overflødige mørtel/betongspill på betong, teglstein keramiske fliser, naturstein o.l. (må ikke brukes på polert marmor/skifer) Kan også brukes til rens og vask av kalkavleiringer og rust på sanitærutstyr på toalett og garderobeanlegg.

FINN UT MER OG KJØP HER

Hva vil du oppnå?
Rengjøring, rens og impregnering av takstein

vannbasert impregnering til belegningsstein og heller, garasjegulv, betongfasader, betongelementer, takstein av betong og tegl, naturstein, granitt, pusset overflate, såle- benker (betong/skifer).

Arita Construction imp. er en vannbasert impregnering som påføres eksisterende overflater og skaper en usynlig membran som øker levetiden. Produktet er laget for å trekke inn og binde seg til de mikroskopiske porene i underlaget. Vann og fukt avstøtes aktivt, noe som reduserer faren for frostskader. Bevarer overflaten, samtidig som behandlet overflate opprettholder sin originale pusteevne.

FINN UT MER OG KJØP HER

Fikk du ikke svar på problemet ditt? Ikke nøl med å ta KONTAKT, så hjelper vi deg!