Hva vil du oppnå?
Fjern groe fra båten, over og under vannlinjen, inkludert propell og akslinger.

Fjern groe og organismer fra bunnstoff og propell på båt

Arita Maritim Groefjerner er den ideelle løsningen for å bekjempe og fjerne alger, groe, grønske, skjelldannelse og mikroorganismer fra alle vaskbare overflater, over og under vannlinjen, inkludert propell og akslinger. Arita Maritim Groefjerner er utviklet for å møte de unike utfordringer i det maritime miljøet. Produktet kan også brukes til rens og vask av kalkavleiringer og rust på sanitærutstyr på toalett og andre områder. Produktet er skånsomt og miljøvennlig, og har en bakteriedrepende effekt.

FINN UT MER OG KJØP HER

Beskytte båtens bunnstoff mot groe, forenkle vedlikehold, forbedre ytelse og drivstoffeffektivitet

bunnstoff og bunnimpregnering til båt. reduserer groe under båten.

Arita Maritim Bunn imp. beskytter og forenkler vedlikeholdet av båtens bunnstoff. Påfør produktet regelmessig for å oppnå en langvarig beskyttelse mot groe, som vil forbedre båtens ytelse og drivstoffeffektivitet.

I tillegg til å redusere begroing, forenkler vårt produkt også renholdet av bunnstoffet. Den spesielle sammensetningen gjør det enklere å fjerne eventuell groe som har dannet seg. Arita Maritim Bunn imp. vil også gi bunnstoffet en selvpolerende effekt ved bruk i fart.

FINN UT MER OG KJØP HER

Beskytte teaken mot saltvann, UV-stråler, fett og søl fra f.eks solkrem, sololjer, mat, væske og lignende

teak impregnering til båt / maritim

Arita Construction Teak imp. er vårt mest avanserte impregneringsprodukt for teak i det maritime miljøet. 

I motsetning til våre andre produkter som trekker inn i materialet, legger Arita Maritim teak imp. seg i tillegg som en beskyttende hinne over underlaget og gir en matt fargeforsterkende effekt.

Vår impregneringsformel er spesielt utviklet for å takle utfordringene som oppstår i det maritime miljøet. Med sin høye motstandsdyktighet mot saltvann, UV-stråler, fett og søl fra solkrem, sololjer,  mat, kaffe og rødvin, vil produktet forlenge levetiden til teakdekket ditt og bevare dens naturlige skjønnhet.

FINN UT MER OG KJØP HER

Rens, rengjøring og impregnering til teak, båt og bunnstoff

Vannbasert rengjøringsmiddel til alle typer underlag, ekstremt god evne til å løse opp fett og smuss. Spesialisert for det maritime miljø. Arita Maritim Sjørent har en fabelaktig egenskap til å løser opp og fjerne fett, smuss, sot, sukkerholdig søl, kaffe og vinflekker, og etterlater en ren, antistatisk overflate og deilig duft. Produktet er spesielt utviklet til daglig rengjøring av områder som bysse, bad, fliser, marmor, parkett, treverk, vinduer, speil, malte og umalte overflater mm.

FINN UT MER OG KJØP HER

Fikk du ikke svar på problemet ditt? Ikke nøl med å ta KONTAKT, så hjelper vi deg!